Guestbook

Mrs J Mac

2015-03-03 14:08

I am a reputable Money lender who own anequitable, fast and reliable . we offer secured loans to individuals and companies at low interest rate respectively .We offer long and short term loans.Our firm has recorded a lot of breakthroughs in the provision of first class financial services to our clients especially in the area of Loan syndication and capital provision for individuals and companies. Our financial are well insured, for maximum security is our priority.

* Are you financially Squeezed?
* Do you seek funds to pay off credits and debts
* Do you seek finance to set up your own business?
* Are you in need of private or business financial for various purposes?
* Do you seek financial to carry out large projects
* Do you seek funding for various other processes?
Contact us today: lightstreamfinancedpt02@outlook.com

Héjjas József

2012-04-21 19:21

Először voltunk Önöknél és kiváló elhelyezésben,élményekben volt részünk,amit ezúton is nagyon szépen köszönünk.Meg voltunk elégedve a tisztasággal,kiszolgálással,wellness részleggel,külön kiemelve a masszázst és valószínű,hogy visszatérünk.Szívből ajánljuk rokonainknak,barátainknak.Tisztelettel:Haris Andrea,Héjjasné Aranka,Héjjas József.

Némethné Szabados Edit

2011-10-17 18:43

Én a férjemmel, most hétvégén töltöttem el egy csodálatos hétvégét Önöknél! Igazán mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! A szálloda is nagyon szép, a személyzet is teljesen kifogástalan! A lehetőségeinkhez mérten, szeretnénk máskor is itt pihenni, mert igazán nagyon jól éreztük magunkat! Még egyszer köszönünk minden a szálloda egész személyzetének!

Márhoffer Lászlóné

2011-07-13 21:49

Másodszor pihentem a Drávában,ami ismét csodálatos volt. Mindent csak dicsérni tudok,a személyzet előtt is le a kalappal! Ismét felejthetetlen napokban lehetett részem! Remélem hamarosan visszatérhetek!!! KÖSZÖNÖM!

Shinglas Magyarország Kft

2010-10-03 15:26

Szeretném megköszönni a TEGOLA Ungarese Kft jóvoltából ott töltött hétvégét, és a hotel személyzetének is külön köszönet.

Shinglas Magyarország Kft
Bali Szilárd u.i.

Benedetti Gábor

2009-12-25 23:08

Kétszer voltunk eddig az Önök Hotlejében és mind a kétszer maradéktalanul elégedettek voltunk a szolgáltatással, és felejthetetlen napok voltak. Bízom benne, hogy összejön, hogy nemcsak 2 napra tudunk Önöknél vendégeskedni.


Összesen 6 üzenet!


Name:
Message:

Please write down the 4 characters you can see in the picture.
Captcha

Event calendar

« 15 | April »

Ask for an offer

Order

On-line booking

On-line booking

Newsletter subscribe


unsubscribe