Árajánlat kérése

Kérjen ajánlatot könnyedén! Töltse ki ajánlatkérő kérdőívünket és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Részletek ›


Csomagajánlatok

Válogasson kedvére megújuló kínálataink közt, mert nálunk garantáltan mindenki megtalálja a számára tökéletes ajánlatot! Foglalja le álmai pihenését most!

Részletek ›


Napi szobaárak

Dráva Hotel, élmény testnek és léleknek!

Részletek ›

Általános feltételek

A szobaárak euróban ill. forintban kerültek meghatározásra. Tartalmazzák a félpanziós ellátást, a wellness-szolgáltatásokat (élménymedence, napozóterasz, fitnessterem, szaunák, gőzkabin, sószoba, infraszauna), fürdőköpenyhasználatot, a zárt parkoló használatát, internethasználatot és az ÁFÁ-t. Nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót. Csomagajánlatok esetében a szolgáltatások a fentiektől eltérhetnek. A foglalás csak annak visszaigazolásával együtt érvényes, melyet rendszerünk néhány percen belül automatikusan az Ön által megadott e-mail címre megküld. Az árak előzetes értesítés nélkül változtathatóak, ami természetesen nem érvényes a már visszaigazolt szobaárakra. Szállása megrendelésével Ön és cégünk között szerződés jön létre.

Check-in

A szobák az érkezés napján 14:00 óra után foglalhatók el, ennél korábban kérésre – a szálloda telítettségétöl függöen – visszaigazolást követően foglalhatók.

Check-out

A szobákat az utazás napján legkésőbb 11:00 óráig kérjük elhagyni. Kérjük érkezéskor – de legkésőbb az elutazás előtti napon – jelezze 11:00 óra utáni elutazási szándékát a recepción!

A távozás napján a late check out szolgáltatást (késői távozást) az alábbiak szerint biztosítjuk:

  • 11.00 órától 16.00 óráig: 5.000.-Ft egyszeri díj ellenében
  • 16.00 óra után 1 éjszaka szállás díj ellenében

Rendelése akkor válik garantálttá, amikor :

  1. átutalás esetén a 30 % előleg beérkezik számlánkra
  2. hitelkártya és bankkártya esetén – azonnal. Az előleg no show (nem megérkezés) és lemondás esetén egyaránt NEM VISSZATÉRÍTENDŐ! Az előleg beérkezését követően előlegszámlát küldünk.

Lemondási feltételek

Egyéni foglalások esetében:

A foglalás 30% előleg befizetésével garantált, amely lemondás esetén nem térítendő vissza. 72 órán belül, illetve no show (nem megérkezés) és le nem mondás esetén a kötbér a megrendelt szolgáltatás 100%-a. Programcsomagok, különleges ajánlatok választása esetén kérjük, ellenőrizzék az azokban leírt lemondási feltételeket! Lemondást és módosítást kizárólag e-mailben és megerősítő telefonhívás útján lehet bonyolítani, minden ilyen esetben kérem, keresse értékesítőnket (e-mail, fax, telefon útján)!

Kiemelt-és ünnepi időszakokban lemondás, vagy no show=meg nem jelenés esetén, nem visszatérítendő az előleg.

Csoportos foglalások esetén az alábbi lemondási feltételek érvényesek:

CSOPORTOS - LEMONDÁSI FELTÉTELEK:

- 30 nappal érkezés előtt kötbérmentes

- 30-21 napon belül történt lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások 30 %-a,

- 21-14 napon belül történt lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások 60 %-a,

- 14-7 napon belül történt lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások 75 %-a,

- 7 napon belül történt lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások 100%-a fizetendő lemondási díj / kötbér jogcímen.

- A megrendelt létszámban történő maximum 10%-os módosítást érkezés előtt 72 órával áll módunkban elfogadni, ez utáni lemondásokat, vagy meg nem érkezett (no show) a szálloda kötbérként kiszámlázza.

Fizetési feltételek

Szállodánkban az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el:

  1. Készpénzes fizetés: magyar forint vagy euro
  2. SZÉP kártya - MKB, K&H és OTP
  3. VISA, Eurocard-Mastercard, Maestro hitelkártya, American Express

A kártyás terhelés forintban történik. A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti -, a Kereskedelmi és Hitelbank elindítja a Kártyabirtokos számlájának terhelését a megrendelt szolgáltatások 30%-ával. A fennmaradó 70% a foglalás garanciájaként szállodánkban elő-engedélyeztetésre kerül. A tényleges fizetés szállodánkban, elutazáskor történik. Az online fizetéshez szükséges információk megadása a Kereskedelmi és Hitelbank oldalán keresztül, titkosított adatkommunikációval történik. Bankkártyás és hitelkártyás fizetéskor a Megrendelőt átirányítjuk a Bank fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Az előengedélyeztetés szállodánkban történik az Ön által megadott adatok alapján (hitel-, vagy bankkártyaszám, érvényességi idő, stb.). Igény esetén reptéri transzfert biztosítunk térítés ellenében.

Személyes adatok kezelése

Az Ön személyes adatainak védelme az Investeur Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Szállásfoglalásával tudomásul veszi a szállásfoglalási feltételeket. További információkért vagy foglaláshoz kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken: Tel. +36.72 580 980 Fax +36.72 580 981 e-mail: reservation@dravahotel.hu. Az Ön kényelme és személyes adatai védelmében, kérjük érkezéskor kapott szobakártyáját minden étkezéshez hozza magával és helyezze az asztalra! Szállodánk a Magyar Szállodaszövetség tagja.

Megosztás email-ben

Telefonos visszahívás

Kérjük, töltse ki az űrlapot, amennyiben visszahívást szeretne kérni.