DRÁVA HOTEL

A Dráva szárnyban 88 eleganciát és harmóniát árasztó szobával várjuk a párokat, pihenni és kikapcsolódni vágyó családokat és a konferenciák, rendezvények résztvevőit.

5 szobakategóriát kínálunk vendégeink részére: Classic és Classic prémium szobákat, Superior szobákat és erkélyes lakosztályokat.

Továbbá két, mozgáskorlátozottak számára kialakított szobával járulunk hozzá a kényelem és a biztonság megvalósításához, melyek megnövelt alapterületet, és gondosan kialakított belső teret biztosítanak.

Szállodánk kutyabarát.

DRÁVA APARTMANOK

A Főépülettől cca. 50 méterre található Dráva Apartmanokat elsősorban családok, baráti társaságok részére ajánljuk, azoknak, akik kedvelik a csendes, zöld környezet, az idilli pillanatokat.

2 szobakategóriát kínálunk, a teljesen felszerelt, saját nappalival – konyhával – étkezővel és fürdőszobával rendelkező, egy,- illetve kéthálószobás apartmanjainkat. Mindegyik lakrészt terasszal vagy erkéllyel egészítettük ki, amelyen stílusos kerti bútorok várják a pihenni vágyókat. A Dráva Apartmanok vendégei természetesen élvezhetik a Dráva Hotel szolgáltatásait is, legyen szó akár a SPA élményelemekről vagy a gasztronómiai kínálatról.

Családbarát szálláshely.

Megosztás email-ben

Telefonos visszahívás

Kérjük, töltse ki az űrlapot, amennyiben visszahívást szeretne kérni.